Мадона се е разделила с гаджето си Ахламалик Уилямс след три години връзка, пише "Daily Mirror". 

Твърди се, че на 63-годишната певица й е "било трудно да поддържа романса" с 28-годишното си гадже, защото е много заета с работа.

Мадона започна да се среща с Ахламалик през 2019 г., четири години след като се запознаха по време на турнето й "Rebel Heart", като той беше един от танцьорите в трупата. Мадж е известна с навика си да излиза с по-млади мъже и често нейни танцьори, които пресата нарича "момче-играчка". 

"Мадона в момента има доста натоварен социален живот, запълнен график, работи по предстоящия си биографичен филм, по нова музика и се грижи за семейството си. Нещата с Ахламалик не вървят от известно време. Има много любов между тях, но засега те са решили да се разделят", казва източник каза пред "The Sun".

Младежът се опита да стартира музикална кариера, докато беше с Мадона. Баща му Дру каза преди време, че смята, че певицата ще му помогне за това и че одобрява връзката им. 

През 2021 г. Мадона, Ахламалик и всичките й шест деца, се насладиха на ваканция в Италия, където отпразнуваха 63-ия й рожден ден.