Мадона се е разделила с гаджето си Ахламалик Уилямс след три години връзка, пише "Daily Mirror". 

Твърди се, че на 63-годишната певица й е "било трудно да поддържа романса" с 28-годишното си гадже, защото е много заета с работа.

Мадона започна да се среща с Ахламалик през 2019 г., четири години след като се запознаха по време на турнето й "Rebel Heart", като той беше един от танцьорите в трупата. Мадж е известна с навика си да излиза с по-млади мъже и често нейни танцьори, които пресата нарича "момче-играчка". 

"Мадона в момента има доста натоварен социален живот, запълнен график, работи по предстоящия си биографичен филм, по нова музика и се грижи за семейството си. Нещата с Ахламалик не вървят от известно време. Има много любов между тях, но засега те са решили да се разделят", казва източник каза пред "The Sun".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

Младежът се опита да стартира музикална кариера, докато беше с Мадона. Баща му Дру каза преди време, че смята, че певицата ще му помогне за това и че одобрява връзката им. 

През 2021 г. Мадона, Ахламалик и всичките й шест деца, се насладиха на ваканция в Италия, където отпразнуваха 63-ия й рожден ден.