Мадона, която съвсем наскоро навърши 63 години, сподели снимки в Инстаграма си на близначките Стела и Естер и отпразнува техния девети рожден ден. Тя показа невиждани досега фотографии на децата, които осинови през 2017 г.

Галерията включва очарователни кадри на близначките през целия им живот, като на повечето от снимките те са облечени в спортни костюми. Фотографиите разкриват и много от стила на момичетата, като на една от тях те са с цветни удължения на косата. Сините за една от близначките, а розовите за другата.

Над тях Мадона написа: "Честит рожден ден, Стела и Естер!!! 2 красиви души... които не носят нищо друго освен радост на всички, които срещат. Толкова съм благодарна, че и двете сте в живота ми."

Постът включва и една снимка на момичетата с Мадона, която е направено от рождения ден на певицата, малко по-рано този месец.

Тя го отпразнува шумно в компанията на нейните деца и приятеля си Аламалик Уилямс. Кралицата на попа сподели множество снимки с децата си Лурдес Леон, Роко Ричи, Дейвид Банда, Мерси Джеймс и близнаците Естер и Стела, но в галерията могат да се видят и самостоятелни снимки, на които позира тя.