Още една сватба в семейството на bTV е повод за честитки и "Горчиво!" - младоженците са сред известните лица на медията, макар единият от тях, вече да не е част от служителите. 

Водеща на новините в bTV Виктория Готева и прочутият пианист и ръководител на "Ку-Ку Бенд" Евгени Димитров - Маестрото, предприеха една от най-важните стъпки в своя живот, съобщават от телевизията.

В средата на месец юни двамата сключиха брак на романтична морска сватба с най-близките си хора. Любовта им датира от три години, и двамата преценили, че вече е настъпил момента, в който да си кажат "да" официално. 

Водещата рядко говори за личния си живот, предпочита работата ѝ да е на преден план. Сега Виктория не крие, че между многото дежурства в нюзрума на bTV и ранното ставане за сутрешния ефир, успява с удоволствие да се посвети и на новата си страст - уроци по пиано при Маестрото, който е сред най-добрите музиканти в България, съобщават колегите им от bTV.

Маестрото има няколко сериозни връзки зад гърба си, един брак, и деца. Виктория е по-млада от музиканта с 26 години. 

Снимка: Николай Червенков

Виктория Готева е сред най-харесваните лица на bTV Новините. Работи в телевизията от 2016 година. Тя приема журналистиката като призвание и колегите в телевизията като свое голямо семейство.