Българската княгиня Мафалда направи своя самостоятелен музикален дебют на испанска сцена. Баба ѝ Маргарита присъства на концерта в популярния клуб Сироко в Мадрид.

Вижте снимки >>

84-годишната съпруга на цар Симеон II беше в прекрасна форма. Тя пристигна още в началото, застана най-отпред и остана на концерта на внучка си до самия край, пише списание Hola!

"Предпочитам да пея, вместо да говоря", заяви Мафалда преди началото на концерта.

Облечена в бял костюм на Massimo Dutti, тя призна, че е притеснена, но и много щастлива да види толкова много хора и е особено развълнувана, че има подкрепата на царица Маргарита.

"Това е първият път, когато пея пред баба си", разкри Мафалда.

По време на концерта в публиката бяха и княз Кубрат със съпругата си Мария Карла, както и други роднини и приятели. Мафалда сподели, че през май месец ще е готов първият ѝ албум.

Певицата изнася за първи път самостоятелен концерт в Мадрид, макар че това не е първото ѝ участие в испанската столица. През лятото на 2017 г. тя беше гост изпълнител на ревюто на Massimo Dutti, което се проведе в двореца Линарес. Сред публиката тогава беше и леля ѝ Мириам - съпругата на покойния ѝ чичо Кардам.

Мафалда е на 24 години. Тя е дъщеря на княз Кирил. Израснала е в Лондон и е завършила в престижния музикален колеж "Бъркли" в Бостън, откъдето са излезли велики изпълнители. В момента тя живее в Ню Йорк, въпреки че изнася концерти по целия свят. Преди няколко месеца тя участва в соаре, организирано от Майкъл Корс в Лондон.

Сред почитателите на таланта на княгинята са модните дизайнери Майкъл Корс, Валентино и Ралф Лорън, както и Полин Дюкрюе (дъщеря на монакската принцеса Стефани), и гръцката принцеса Олимпия.