Рекламни постери от сериала "Кмет на Кингстаун" с участието Джеръми Ренър, са били редактирани, за да се премахнат нараняванията по лицето на актьора, заради скорошния му инцидент, съобщи BBC.

Актьорът първоначално беше показан с окървавено и натъртено лице в плаката на втория сезон на драмата.

Ко-създателят Хю Дилън обясни, че сметнал, че е по-добре да бъдат заличени раните, тъй като това е чувствителна тема за Джеръми и близките му, след като беше в критично състояние. Впрочем някои актьори пък вярват, че ролята, която играят, може да им се случи в живота и затова внимателно ги подбират.

Ренър е известен и с ролята си на Ястребово око в киновселената на "Marvel", както и с участието си във филми като "The Hurt Locker", "American Hustle" и "Mission Impossible - Ghost Protocol".

Той беше в критично, но стабилно състояние в болница, след като бе прегазен от собствения си снегорин пред дома си в Невада по време на виелици на Нова година.

Той разкри във вторник, че вече е напуснал болницата и се възстановява у дома.

"Отвъд мозъчната мъгла, в която се намирам по време на възстановяването ми, бях много развълнуван да гледам епизод 201 със семейството си у дома", пише той.

В сериала на "Paramount" Ренър играе Майк Маклъски, неофициален кмет, който е посредник между затворници, пазачи, полиция и престъпници.