Точно навреме за празниците Марая Кери пусна своя "Барби" кукла.

Тя е досущ като носителката на "Грами" и вече е достъпна на цена от 75$ (или 135 лв.). "Като малка нямах много играчки", заяви Кери пред сп. "People". "Единственото нещо, което наистина исках, беше "Барби Суперзвезда", допълни тя. "Когато за първи път започнах да работя по проекта, хората от компанията ми изпратиха няколко кукли и това беше много мило", разказа. Също така сподели, че когато е работила по дизайна на своя модел е имала първоначално някои забележки. "Имах забележки за косата, а пък дизайнерите не позволиха деколтето на роклята да е прекалено дълбоко, но когато я видях в краен вид си казах, че е изключително сладка. Куклата е със същата рокля, с която се появих в клипа на "All I Want for Christmas Is You", обясни още певицата.

Както спомена пред изданието, Кери не е разполагала с много играчки като малка. Израснала е в Лонг Айлънд и животът й не е бил така лъскав, както сега. "Ако можех да се върна назад във времето и да кажа на своето по-младо "Аз", че един ден ще има кукла със своя лик, не бих си повярвала", коментира Марая. Носителката на куп награди е фен на цялата поредица "Барби".

И не е единствената, изобразена като кукла. Шер, Бионсе и Тина Търнър също имат свои пластмасови версии, а отскоро и Кайли Дженър, която пусна своя "Bratz".

@kyliejenner my two fashion dolls with @bratz Dreamy Vibes - Ocean Bay Jazz