Певицата Марая Кери, която от години държи лидерството в коледните песни с "All I Want For Christmas is You", реши, че е време за нова композиция за празника, а дали ще има толкова дълъг живот, предстои да разберем. Тя обяви на 31 октомври, че днес, 5 ноември, ще пусне своята нова песен. Марая Кери поднесе съобщението си за предстоящия проект на последователите си по интересен начин.

В Инстаграм тя сподели клип навръх Хелоуин, като на видеото се вижда как има три тикви, върху които е написано "Не е време". В този момент Марая разбива тиквата, на която пише "не" и тогава започва да звучи нейният вечен хит "All I Want For Christmas is You".

Така стана ясно, че Кери ще пусне новата си коледна песен днес. Тя решава да я подари на феновете си повече от месец преди Коледа, но не можем да скрием, че успя да ни изненада приятно.

"Fall in Love at Christmas" е в колаборация с Кърк Франклин и Калид. Песента е балада и с това се различава от "All I Want For Christmas Is You", която излезе преди целия 27 години. Клипът на новата песен е напълно в коледен дух. Тя и Калид пеят, а Кърк Франклин свири на пианото. Във видеото се включват и близнаците на Марая Кери.