Във финалния за 2023 г. епизод на "Животът по действителен случай" тази събота (16 декември) от 17:00 ч. по bTV водещата Александра Сърчаджиева ще срещне зрителите с един човек, който не може да живее без театър. Неговото име е Мариан Бачев и рецептата му за щастлив живот е много лесна - искреност и добро настроение.

Мариан е посветил себе си на актьорската професия и не само това - обучава в тайните на сценичното изкуство стотици деца в собствената си школа по драма. В нея, както и вкъщи, негов партньор е любимата му Милена Видер, с която вече е официално обвързан след 20 години любов и две дъщери.

Ще надникнем в работилницата за таланти на Мариан, а в студиото при Александра Сърчаджиева ще чуем признания за силата на душата в онези моменти, в които сърцето почти се пръска от мъка, но с магически сили продължава напред.

Рубриката "Моето ново Аз" и този път е събрала пъстър букет от най-добрите и впечатляващи промени на участниците през целия сезон. Героите са най-обикновени хора, минали през страховити бури в живота, но събрали смелост и пожелали нова външност и ново бъдеще за себе си и своите близки. Ще видим шедьоврите на специалистите от клиниките и сълзите от щастие в очите на преобразените...

Снимка: bTV

В навечерието на Коледа водещият на класацията "Топ 10" Филип Буков е избрал тема, събрала в себе си същността на най-светлия християнски празник. Тази събота от 17:00 ч. ще разберем кои са десетте двойки VIP приятели и близки, които по всевъзможни причини са развалили отношенията си. Но важното тук е друго - че след скарването и дългите дни, месеци или години на отчуждение, те намират сили да си простят и да поправят счупеното си приятелство. Не пропускайте класацията "Скарани и сдобрени" във финалния епизод на "Животът по действителен случай" за 2023 г.!