Мариана Попова сподели кадри в шармантна булчинска рокля, с които провокира феновете си в социалните мрежи.

Вижте снимките >>

Снимките на певицата в бяло се оказаха част от фотосесия, но двамата с Веселин Плачков планират сватба и в истинския живот.

"Не сме планирали нито къде, нито кога, но знаем, че ще се оженим", сподели актьорът пред "Монитор". В момента те се готвят да посрещнат своята дъщеричка, която ще се роди през октомври.

Плачков разказва, че "бебето си има всичко, само едно кошче му трябва".

Мариана и Веселин не подготвят бебешка стая, тъй като за тях раждането е като първия учебен ден - "последните дни се купува всичко".

Междувременно изпълнителката на "Аз съм любов" все по-рядко излиза на сцената, защото бременността я изтощава. Плачков пък се е отдал на усърдна работа и репетиции в Бургаския театър. Там той ще се разпише с участие в пиесата "Да минеш под дъгата" редом до своя приятел и колега Асен Лозанов, а премиерата е в края на август. Постановката е вдъхновена от Джуди Гарланд, а главната роля е поверена на певицата Тони Димитрова.

Преди време двойката се сгоди във Виена.

"Когато има смисъл! Тя каза най-истинското "да" в живота си!", гласят думите на Мариана към кадъра, с който оповести новината.

Попова и Плачков вече имат по една дъщеря от предишните си връзки. Преди време те разкриха, че и двете момиченца много се радват, че ще станат каки. Мариана и Веселин се запознават по време на служебен ангажимент край язовир "Кържали".