Най-красивата българка за 2015 г. Марина Войкова прекарва едно синьо и красиво лято край морето. Тя демонстрира перфектна форма в няколко различни бански костюма в синята гама, които перфектно отговарят на цвета на морския пейзаж, с който Войкова направо се е сляла. За своята почивка Войкова е избрала Ситония в Гърция.

Вижте кадрите >>

На една от снимките, които Марина е публикувала в своя Инстаграм профил, тя е показала колко дива и красива може да бъде, скачайки с разперени ръце във въздуха, напълно олицетворявайки схващането, че само край морето човек може да бъде толкова свободен и щастлив.

Един от кадрите, на който Войкова позира в нежен бански в светлосиньо, е предизвикал огромно възхищение сред последователите на красавицата в социалната мрежа и коментари от сорта на "Мъжът ти е щастливец".

А мъжът на Марина е бизнесменът Давид Бонев. Двамата се ожениха точно в Деня на влюбените - Свети Валентин, през 2019 г. В началото на декември миналата година те станаха родители на дъщеричка, която нарекоха Алегра.

Вижте тази публикация в Instagram.

сладка тортичка

Публикация, споделена от Marina Voykova (@marinavoykova) на

Носителката на титлата "Мис България" за 2015 г. възвърна форма много бързо след раждането и само шест месеца по-късно вече бе готова да позира по бански.

Вижте тази публикация в Instagram.

One more⭐️ 6 months after giving birth

Публикация, споделена от Marina Voykova (@marinavoykova) на