Българската актриса Мария Бакалова, която преди година бе номинирана за награда "Оскар", бе гост на партито на фондация "Елтън Джон" за церемонията на тазгодишното издание на наградите на Академията за кинематографично изкуство и наука. Това става ясно от публикация на актрисата във Фейсбук.

Тя благодари на организацията за възможността да отпразнува нощта на "Оскарите" като част от нея. Звездата от филма "Бпрат 2" публикува и снимка в черна вечерна рокля без презрамки с етикет на "Elie Saab".

Вижте снимки >>

Партито на фондацията на британската музикална легенда за проследяване на церемонията за връчването на статуетките е едно от най-бляскавите съпътстващи събития в нощта на престижните кинонагради.

То бе организирано в Уест Холивуд парк и съвпада с 30-ата годишнина от основаването на фондацията, става ясно от публикация в сайта на организацията.

Водещи са Дейвид Фърниш, Лейди Гага, Ерик Маккормак и Били Портър, предава БТА. Сър Елтън Джон се включи със сателитна връзка от Линкълн, Небраска, където е на концерт от турнето си.