Мария Бакалова е в активна фаза от снимките на филма "Меден месец" в Рим, на който е и продуцент. Тя се похвали, че е успяла да се разходи с колежката си Михала Херлод из Вечния град. Българската актриса, станала звезда от "Борат" и номинирана за ролята с "Оскар", сподели в "Инстаграм" моменти от почивките между снимките в италианската столица. "Аз съм най-щастливият човек, защото имах възможност да прекарам известно време с невероятната Михала Херолд", написа Бакалова. Херолд се прочу с ролята си на Харпър Стърн в британската тв поредица "Индустрия".

В други кадри в социалната мрежа Мария се сбогува с Рим и приветства Венеция, където ще се завърти камерата през следващите седмици.

Историята в лентата е за Адам и неговата булка Сара, които нямат търпение да прекарат медения си месец във Венеция, очаквайки романтични преживявния. Но се появява Ед, приятеля на Адам и обърква всичко. От информацията на IMDB за филма не става ясно кой от двамата актьори, споменати там ще играе младоженецът и съответно ще си партнира с Мария, но и двамата са красавци -Пико Александър и Лукас Браво, познат като готвача от "Емили в Париж" на "Нетфликс". 

"Меден месец" ще се снима и във Великобритания.