Мария Бакалова не пропуска важни светски събития в Холивуд и този път ще се слее с VIP персоните на финала на Супербоул в Лос Анжелис.

Първата българска актриса номинирана за "Оскар", се похвали за това в профилите си в социалните мрежи. Освен това тя загатна, че е имала и приключения във Венеция. Последователите й отбелязват, че е отслабнала, а ефирната й рокличка в комбинация с високи ботуши, разпалва мъжките фантазии, изразени в коментарите им. 

Не е ясно Мария за кой отбор ще вика. Финалът на Супербоул ще се проведе в понеделник в 1,30 часа наше време. Арената е стадион "So-Fi" в Ингълууд, която беше построена за над 5 милиарда долара. Очаква се да присъстват над 70 хиляди души, които ще следят срещата на финалистите в американския футбол "Синсинати Бенгалс" и "Лос Анджелис Рамс".

Средната цена за билетите за мача е 9 500 долара, втората най-висока в историята на Супербоул. За първи път по време на финала на Супербоул ще се популяризира и криптовалута.

Embed from Getty Images

За първи път в шоуто взимат участие пет мега звезди - Снууп Дог, Еминем, Мери Джей Блайдж, Доктор Дре и Кендрик Ламар ще пеят в почивката между полувремената.