Едва вчера Мария Илиева дари живот на своето второ отроче, а днес вече певицата реши да зарадва последователите си в социалната мрежа с първи негов кадър. Преди броени минути певицата качи в лични си Инстаграм профил галерия от три трогателни кадъра, направени в болница, където в момента се намират с новородената ѝ дъщеричка. На първото изображение тя се е усмихнала широко, стоейки до кошчето, в което бебето ѝ спи спокойно, а на второто държи деликатната му ръчичка в своята. Пазейки личното му пространство обаче, Мария е решила да не показва лицето на детето, прикривайки го с емотикон.

В публикацията си изпълнителката на "Нека вали" разкрива, че малката София, както избра да я кръсти, се е появила на този свят в I-ва САГБАЛ в столицата с мерки от 3500 гр. и 50 см. Тя също така сподели, че подобно на много други майки е решила да съхрани нейни стволови клетки.

Вижте снимки >>

"Със София се чувстваме чудесно и нямаме търпение да посрещнем заедно всички предизвикателства и хубавини, които ни очакват!", написа бившата участничка в предаването за имитации "Като две капки вода".

Публикацията ѝ бързо събра повече от 7 хиляди харесвания и множество пожелания от страна на колегите на Мария.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Добре дошла!", написа Папи Ханс, който бе сред първите включили се в поздравите.

"Честито! Да ти е жива и здрава", гласят думите на Преслава.

"Честита принцеса! Много да ви радва", коментира Орлин Павлов.

"Нека е благословена", присъедини се и Ива Екимова.

Както вчера стана ясно, мистерията, с която бе обгърната самоличността на бащата на момиченцето, най-после официално падна. Въпреки големите усилия, които Илиева положи през последните месеци, за да запази името му в тайна, в крайна сметка се разбра, че той е бизнесменът Александър Междуречки. Издаде го негов пост във Фейсбук, който качи във Фейсбук, за да изрази безграничната радост, която изпитва от раждането на своята наследница.

Първородният син на брюнетката носи името Александър и неотдавна навърши 3 години. Негов баща е бившият футболист Георги Михайлов, с когото Илиева се раздели скоро след като детето им проплака за първи път.

Мария със сина си Александър

Снимка: Официален профил в Instagram

Наскоро, в свое интервю, излъчено в ефира на Нова телевизия, някогашната съдийка от "X Factor" обясни, че настоящият ѝ партньор е най-възхитителният мъж, с когото е била досега. По думите ѝ той я кара да се чувства обичана.

"Аз не крия щастието си. Мисля, че то трябва да се споделя. Чувствам се прекрасно, обичана... Срещнах най-прекрасния мъж в живота си. Някого, за когото дори не съм мечтала. С времето този идеализъм се убива. Тази любов ми върна усещането, че безусловността е възможна и че най-хубавото не бива да остава като мечта и на заден план. Трябва да вярваш и когато си живял достойно в някакъв момент ти се случва това", каза тогава тя.