С нова екранна двойка започва новият, четвърти сезон на сутрешния блок на bTV "Тази сутрин".

Това са популярните журналисти на медията Златимир Йочев и Мария Цънцарова.

Всеки делничен ден от 6 часа сутринта двамата изявени водещи ще представят пулса на обществения живот в страната, заедно с останалите лица от нюзрума на "bTV Новините", времето и спорта.

За последните две години Златимир Йочев се превърна в едно от най-харесваните лица и спечели доверието на зрителите на bTV в България.

Мария Цънцарова е един от най-награждаваните журналисти в страната. Събирането на двамата водещи на екран ще предостави на публиката още качествено и ексклузивно журналистическо съдържание.

Най-важните теми за зрителите ще намират своето място всеки ден в ефира на bTV до 9, 30 часа, след което ще търпят развитие през деня в новинарските емисии и дигиталните канали на медийната група. Сутрешните емисии новини се увеличават с една повече. Новинарите Виктория Готева-Димитрова и Ивайло Везенков ще запознават аудиторията с най-важното от България и света в 6, 7, 8 и 9 часа.

"Златимир Йочев и Мария Цънцарова са две от нашите емблематични лица. Радвам се да ги съберем като двойка, защото са изявени професионалисти с характер и харизма, които ще се допълват чудесно в микса от теми и новини - независимо дали говорим за представяне на политически, икономически или социални въпроси. Пожелавам им успех и съм уверен, че тяхната енергичност и амбиция ще изведе предаването на още по-високо ниво", споделя Антон Хекимян, Директор "Новини, актуални предавания и спорт" в bTV.

.