Марк Антъни и Надя Ферейра потвърдиха, че са станали родители, съобщава "Hola".

Това е седмо дете за певеца. Чрез своите акаунти в социалните медии двойката сподели появата на първото им общо дете. Според публикацията на щастливите родители бебето се е родило на 18 юни - много специален ден за Марк, тъй като тогава някои честват Деня на бащата.

Бог винаги два в перфектния момент, е написал той във Фейсбук профила си.

Марк и Надя публикуваха красива черно-бяла снимка. Надя е хванала бебето за ръка, а Антъни държи нейната и детето в обятията си. 

Не се съобщават повече подробности за раждането на детето им. Също така не се знае дали бебето е момче или момиче, нещо, което се пази в тайна от деня, в който двамата обявиха бременността официално.

Надя за първи път става майка, докато за Марк това е седмият път, в който става баща. През 90-те години на миналия век Деби Росадо го дарява с първото му, Ариана Муниз. По време на тази връзка певецът осиновява Алекс, най-големия син на Деби от предишна връзка, така че момчето носи фамилията Муниз.

След това певецът се жени за Даянара Торес - от 2000 до 2004 г. - и има две момчета, Кристиан, на 22, и Райън, на 19. А от втория си брак, с Дженифър Лопес, той има близнаци Еме и Макс, които ще навърши 15 след няколко дни.