По една или друга причина, хората често имаме навика да се откъсваме от настоящото, отправяйки поглед към миналото. Без значение от конкретния повод, това пътешествие по тъй наречената "алеята на спомените", на което се отправяме, винаги е съпроводено с немалка доза меланхолия, подсещайки ни за онези отдавна изнизали се между пръстите ни дни, в които традиционно намираме нужната ни утеха, когато тежестта на днешната реалност стане непоносима. Може би точно заради това потребителите на социалните мрежи нерядко обичат да споделят в профилите си изображения, запечатали едно различно време, подсещайки се за скъпоценните моменти на истинско щастие, станали негови затворници. Точно както съвсем наскоро направи Теодора Андреева, по-позната на българската публика със сценичния си псевдоним Андреа.

Вижте кадъра >>

Неотдавна поп фолк певицата публикува в личния си Инстаграм акаунт своя архивна снимка от 1999 г., на която е на 12 години. На кадъра образът на някогашното ѝ "Аз" определено е много по-различен от този, който сега добре познават нейните почитатели, понеже той е направен много преди тя да навлезе в шоубизнеса, прибягвайки до услугите на пластичната хирургия. На него бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев позира в ретро визия, точно като онези, които туристите обичат да пресъздават във фотостудиата, разположени в курортите, където прекарват своята дългоочаквана почивка. Пред обектива тогавашната шестокласничка е облечена с дълга бяла рокля с паднали рамене и плисирана пола, по ръба на чието деколте има пух, която е съчетана с шапка с широка периферия, украсена с текстилни цветя, съчетани с мрежести ръкавици без пръсти и перлена огърлица, като в ръцете си държи разтворено ветрило.

Цялостният ѝ външен вид силно напомня на стария Холивуд, сочен за Златния век на Меката на киното - факт, който не остана незабелязан от последователите ѝ в социалната мрежа, обсипали я с множество комплименти в коментарите под поста. Голяма част от тях изразиха мнение, че още от малка изпълнителката на "Егоист" се е откроявала от връстничките си със своята естествена красота. Разбира се, становището им автоматично повдига въпроса защо изобщо е решила да премине през интервенциите, променили нейния лик.

"На 12 г. исках да имам тъмна коса и рисувах", пише към поста си днешната блондинка.

В интерес на истината, наред с музиката, изобразителното изкуство е другата голяма любов на Андреа. Освен че взима уроци по солфеж и пиано при леля си, която е оперна певица и бивш солист на Врачанската опера, като дете тя постоянно обича да рисува. Само че моливите и четките остават зад гърба ѝ, когато трябва да избере конкретна специалност в училище, която да предопредели бъдещата ѝ професия. Интересно е, че в онзи период тя посещава Първа частна английска гимназия "Уилям Шекспир", макар че от по-рано изучава немски език в Алианс България - Гьоте институт.

Въпреки всичко, в крайна сметка се спира на музиката, навярно защото тя е нейната най-голяма любов. А ако се съди по над 50-те награди, които е спечелила през кариерата си дотук, сред които най-престижни са "Посланик на българската музика зад граница", "Най-популярна балканска звезда" и "Най-добър изпълнител на Балканите", то определено може да се каже, че не е направила грешен избор.