На 28 януари моделът Камила Алвес, която е съпруга на актьора Матю Макконъхи, навърши 39 години. По този щастлив повод актьорът сподели страхотна снимка от момент на двойката в своя Инстаграм профил с посланието:

"Благодаря ти, че си се родила, Камила Маккoнъхи!"

Вижте кадъра >>

Камила и Матю имат три деца - Леви, роден през 2008 г., Вида, която се ражда през 2010 и Ливингстън, роден през 2012 г. Всъщност двойката се запознава още през 2006 г. и оттогава са заедно. Сгодяват се на Коледа през 2011 г. и се женят на скромна церемония в Тексас през юни 2012 г.

Ето какво споделя Матю Макконъхи за първия път, когато вижда невероятно красивия бразилски модел:

"Тя се появи и премина от дясно наляво пред очите ми в онзи клуб. Сякаш плаваше. И аз не казах: "Кой е това?", казах: "Какво е това?" И след това се представих... От онази вечер не искам да прекарвам време с никоя друга жена, определено не съм искал да спя с друга. Не съм искал да имам деца с никого другиго освен нея".

Снимка: Getty Images

Матю Макконъхи и Камила Алвес са абсолютното доказателство, че в Холивуд любовта е възможна и дълготрайните връзки не са само мит, а разликата във възрастта им (Матю е с 12 години по-голям от Камила) също не вреди на отношенията им.

Матю Макконъхи със съпругата си Камила и трите им деца

Снимка: Getty Images

През октомври миналата година успешният актьор, познат с ролите си в "Интерстелар", Вълкът от Уолстрийт", "Професия: Стриптийзьор", "Джентълмените", "Адвокатът с Линкълна" и други, издаде своята автобиографична книга "Greenlights".