Големият американски изпълнител Майкъл Болтън пристигна в България за предстоящия си концерт на 18 юли 10 години след последната му визита у нас.

Вижте снимки >>

Той бе посрещнат от председателят на съвета на директорите на Националния дворец на културата Борислав Велков, който публикува снимки със звездата в личния си профил във Фейсбук.

"Майкъл Болтън е вече в София! Деликатен и спокоен, с излъчване и присъствие на артист от световна величина! Убеден съм че, на 18 юли в зала 1 на НДК ни очаква незабравимо преживяване", написа Велков към кадрите със звездата.

Болтън раздаде автографи и се снима с група фенове, които го чакаха на летището, а той им обеща истински вълнуващ концерт и много изненади.

В началото на юни Болтън направи специално видео обръщение към българската публика, в което сподели:

"Нямам търпение да се срещнем! Вие сте част от сърцето ми и аз ви благодаря, че ми давате куража, силата и подкрепата да правя музика."

Майкъл Болтън споделя, че в турнето си, озаглавено "The Symphony Sessions Tour", включва най-популярните си песни и други композиции в аранжименти, подходящи за симфоничен оркестър. Изпълнителят на "When a Man Loves a Woman" знае, че феновете обожават класическите му хитове, защото ги свързват с важни моменти от живота си, именно това ги води на негови концерти. Според Болтън най-мощната енергия от пеенето, която може да изпита, е, когато е на живо пред своята публика и всеки негов концерт се превръща в нещо специално.

Преди срещата си с българската публика Майкъл Болтън изнесе концерти във Флорида, Лос Анджелис, Англия, САЩ и Чили. Той има повече от 20 години на сцената зад гърба си, които му печелят награда "Грами" за най-добър мъжки вокал, звезда на Алеята на славата в Холивуд и няколко платинени албума. Има продадени повече от 65 милиона записа в цял свят.

Поради изключителния интерес към продуцирания от Национален дворец на културата концерт на неповторимия Майкъл Болтън на 18 юли в зала 1, НДК пуска допълнителни билети на цени от 57, 67 и 77 лв., които можете да закупите от ticket.dir.bg.