Можете ли да си представите Майли Сайръс трезва? Е, това не е фикция. Оказва се, че певицата не се е докосвала до алкохол и наркотици от месеци.

Вижте снимки на Майли Сайръс >>

В интервю пред Variety Майли споделя, че вече може да отпразнува половин година, откакто е трезва и чиста и казва, че обича новия си начин на живот.

Решението на Сайръс дошло след като тя претърпяла операция на гласните струни през ноември миналата година. След това певицата не могла да говори около един месец и общувала с близките си само чрез писане. След операцията на Майли ѝ било забранено да пие алкохол, което в началото не ѝ харесвало много, но се наложило да го приеме и с течение на времето започнала да харесва новия си начин на живот. Макар че се оказва не толкова забавно да си млад и трезвен.

Певицата споделя, че в началото се е отказала от алкохола заради операцията, но после е направила проучване на корените си и се оказало, че в семейството им имало данни за пристрастяване. Затова решила да не посяга пак нито към алкохола, нито към наркотиците.

Майли е разочарована, че все пак има хора, които не споделят нейното решение и ѝ казват, че "не е забавна". Заедно с певицата, от 6 месеца не пие и не употребява наркотици и нейният приятел Коди Симпсън.

Майли Сайръс и Коди Симпсън

Снимка: Instagram

Двамата се събраха малко след раздялата на Майли Сайръс с вече бившия ѝ съпруг Лиъм Хемсуърт.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Майли и Лиъм финализираха развода си в края на януари тази година. Бракът им продължи само осем месеца, макар че двамата бяха заедно повече от десет години.