Провокациите определено са в кръвта на Майли Сайръс, а певицата и актриса определено не може просто да стои и да кротува... Почти не минава и ден, без да свърши някоя "пакост" и да заформи поредния скандал около себе си.

Вижте кадрите >>

Последните години бунтарският дух на "порасналата Хана Монтана" сякаш не признава граници и тя скача от проблем в проблем, при това не само по отношение на личните ѝ взаимоотношения. Сега изпълнителката на "Can"t Be Tamed", показа, че наистина не може да бъде съвсем "опитомена".

26-годишната Сайръс предизвика Инстаграм, противопоставяйки се на правилата относно качването на снимки в сайта, гласящи, че кадри, разкриващи определени части на тялото, ще бъдат изтрити. И понеже тя очевидно не си пада по ясно установените норми, реши да ги пренебрегне.

Преди няколко часа блондинката качи галерия, съдържаща няколко нейни изображения в баня, на които е облечена с къси дънкови панталони и бял потник, през който прозират зърната ѝ.

"През деня се нося по-небрежно. Единственото нещо, което "новото ми аз" обича повече от селфита в огледалото, е да прекарва време само със себе си", написа тя към фотографиите, завършващи с Майли, стояща с китара в ръка сред природата.

И въпреки че на практика тя носи дрехи и не показва гола плът, в публикацията си Сайръс пише, че е била предупредена от платформата, че скоро снимките ще бъдат премахнати.

Но докато това се случи, нейните последователи в социалната мрежа могат да продължат да им се радват. Към момента, само за 19 часа, фотосите са събрали 4,5 милиона харесвания и продължават да трупат ласкави коментари.