Майли Сайръс сподели доста странен и леко завоалиран пост в сторито си в Инстаграм, който явно се отнася до бившия ѝ съпруг Лиъм Хемсуърт и екс-гаджето ѝ Кейтлин Картър.

Вижте кадъра >>

26-годишната певица пусна своя снимка в леглото с "две миризливи кучета", придружена от текст, в който намеква, че те са по-добра компания от бившите ѝ половинки.

"Да се събуждам, заобиколена от животни, е любимият ми начин да започна деня. Веднага ми напомнят за безусловната любов. Най-хубавото при животните е, че не ги е грижа за подробностите", пише Майли.

"Те живеят според златното правило "Обичай и бъди обичан". Без въпроси за богатство, кариера, талант, раса, възраст, пол, те обичат на 100% и всичко, което искат, е да се грижиш за тях в замяна на лоялността и верността си. (Това ми напомня за някого)", продължава размишленията си певицата.

Тя не споменава имена, но според много от последователите ѝ Майли говори именно за бившите си половинки - Лиъм Хемсуърт и Кейтлин Картър.

Наскоро стана ясно, че Сайръс не искала сериозна връзка, което станало причина за раздялата ѝ с приятелката ѝ Кейтлин Картър, след като двете бяха заедно около месец.

"Те прекарваха всеки ден заедно, а Майли не искаше това постоянно, иска да се фокусира върху кариерата си", казва източник пред Fox News.

Преди няколко дни скандалната певица сподели и друг пост в своя Инстаграм профил, който също може да се отнася до бившите ѝ половинки или поне до някой от тях. Той гласи:

"Аз съм повече мъж, отколкото ти някога ще бъдеш и повече жена от всяка, която ще имаш!"

В постове в социалните мрежи преди време Сайръс отрече категорично да е изневерила на Хемсуърт и това да е причина за тяхната раздяла, за която стана известно през август. Двамата бяха женени по-малко от година, но бяха двойка повече от десет години, за които няколко пъти се събираха и разделяха.