Рапърката Меган дь Стелиън ще снима комедиен сериал за Netflix. Тя вече е подписала договор със стрийминг платформата. Освен поредицата, музикалната зведа ще реализира и други проекти заедно с компанията.

"Моя страст винаги е била да разказвам забавни истории, така че съм развълнувана от това партньорство с Netflix", сподели 26-годишната изпълнителка, която ще бъде изпълнителен продуцент на предстоящите епизоди.

"Това е следващата стъпка в моето пътуване като предприемач и нямам търпение да реализирам всичките си идеи", заяви още тя.

От Netflix обявиха, че Меган дъ Стелиън е "творческа сила с много таланти, която последователно оставя своя отпечатък в културата", подчертавайки, че са щастливи от факта, че тя се е спряла именно на тях "за тази следваща част от нейното пътуване".

Рапърката е участвала в няколко телевизионни продукции, като зад гърба си има опит с шоупрограми, а освен това и  епизодична роля в сериал.

На музикалната сцена е известна със синглите "Hot Girl Summer", "Savage" и "WAP", припомня БТА. Дебютният ѝ албум "Good News" излезе през ноември м.г.

Снимка: Getty Images