Парчето "Hiss" на Меган ди Стeйлиън изгря под номер едно в Hot 100 за сингли на Billboard, съобщи сайтът на класацията, цитиран от БТА.

Американката отбелязва трета челна позиция за кариерата си в чарта. През май 2020 г. тя влезе начело за седмица заедно с Бионсе и хита "Savage". През август същата година пък оглави чарта за четири седмици заедно с Карди Би и парчето им "WAP".

Друг рапър - Джак Харлоу, пък слиза от върха до номер две след най-добрите в кариерата си четири седмици на първо място с парчето "Lovin on Me". След него е Тейлър Суифт с "Cruel Summer", която е на трета позиция.

"Lose Control" на Теди Суимс се задържа на четвъртата позиция, докато Тейт Макрей с "Greedy" пада до петото място. Зак Брайън и "I Remember Everything" в сътрудничество с Кейси Мъсгрейвс отстъпва с една позиция до номер шест в Hot 100, след като при дебюта си през септември миналата година царува на върха в продължение на една седмица.

Доджа Кат и "Agora Hills" окупират стабилно своето седмо място от миналата седмица. Певецът и композитор Бенсън Буун с "Beautiful Things" скача от петнадесето на осмо място, като това става първата му песен в топ 10 на Billboard.

21 Savage се изкачва с една позиция до девето място, а десетката оформя "Snooze" на SZA.