Меган Фокс винаги е била откровена, когато става въпрос за личния й живот, затова и при гостуването й в ток-шоуто на Дрю Баримор, актрисата не се поколеба да сподели интересни, но и неизвестни факти от него.

Обръщайки глава назад в миналото, 37-годишната актриса признава, че когато е била млада, буквално е била пристрастена към любовта, заради което се е влюбвала във всеки един от екранните си партньори.

Снимки на Меган Фокс и Machine Gun Kelly>>>

"Когато бях млада, бях наистина непокорна и дива, заради което и винаги бягах от настоящите си връзки, за да търся нова любов. Правех го на всяка цена. Бях много свободолюбива и буквално бях пристрастена към влюбването. Мисля, че през това време вероятно съм наранила много хора, които са били влюбени в мен, защото не съм уважавала чувствата им", споделя Меган.

По думите й я се успокоила, когато станала майка. Както е известно, Фокс е майка на три момчета от връзката си с актьора Браян Остин Грийн.

View this post on Instagram

A post shared by Top Social Club (@topsocialclub)

"Когато се родиха децата ми, нещо се случи с мен. Голяма част от духовния ми път в този живот е свързан с нежеланието ми да повтарям грешките на родителите ми, затова и след раждането на първото ми дете, се превърнах в един безкористен и самоотвержен човек", допълва още красивата актриса.

С днешна дата тя е обвързана с музиканта Machine Gun Kelly.