Меган Фокс и Брайън Остин Грийн най-накрая успяха официално да поемат по различни пътища, след като разводът им беше приключен. Макар че от известно време и двамата далеч не са сами, раздялата е потвърдена юридически.

Двойката се ожени през 2010 г. и има три общи деца. След раздялата им, която беше преди почти две години и двамата са намерили любовта в прегръдките на някой друг.

35-годишната актриса Меган е продължила напред и се е отдала на любовта с Машин Гън Кели. Ексцентричната двойка вече е сгодена, след като 31-годишният музикант зададе важния въпрос миналия месец.

Актьорът Брайън Остин Грийн също е щастлив с новата си партньорка Шарна Бърджис, като двойката вече очаква първото си дете.

Меган се разделя с Брайън през ноември 2020 г., като доводите й бяха, че двамата имат непреодолими различия. Почти година по-късно, през октомври 2021 г., бившата двойка подаде молба за развод. Имаше обаче забавяне при финализирането на иска, тъй като съдия върна документите.

Говорейки за решението им да се разделят по това време, Брайън потвърди, че всъщност всичко е започнало още през 2019 г.

"Никой от нас не е направил нищо лошо на другия", обяснява Брайън.

"Тя винаги е била честна с мен и аз винаги съм бил честен с нея. И знам, че винаги ще ме обича и знам, че що се отнася до семейството, това, което сме изградили, е наистина страхотно и специално. Затова решихме да се уверим, че няма да го загубим. Че независимо от всичко винаги ще сме приятели помежду си."

Меган се запознава с новия си приятел, докато снима  филма "Midnight in the Switchgrass" миналата година. А миналия месец Колсън Бейкър призна, че годежният пръстен, с който е омагьосал актрисата, има за цел да я нарани, ако го свали.