Актьорът Брайън Остин Грийн потвърди, че със съпругата му Меган Фокс окончателно са се разделили след 10-годишна бурна връзка. Те сключиха брак през 2010 г., но са двойка от 15 години. От края на 2019 г. "се опитват някак да не са заедно".

Брайън Остин Грийн обяви раздялата в подкаста си. Самият той не изключва пак да се съберат. Във всеки случай той е сигурен ще останат приятели и ще отглеждат заедно трите си деца, които са на възраст от три до седем години.

Вижте снимки >>

Що се отнася до слуховете, че Меган Фокс е започнала да се среща с рапъра Машин Гън Кели, Брайън Остин Грийн написа, че те са се запознали на снимачната площадка на филм, по който работят, но според него са само приятели, съобщи в. "Daily Star". 

Източник на E!News обаче е на друго мнение, по думите му отношенията между звездата от "Транфсормърс" и музиканта са повече от приятелски и тя се вълнува преди всяка среща с него. 

Миналата седмица Меган Фокс и Машин Гън Кели бяха забелязани да обядват заедно в  град Калабасас, намиращ се на 40 км от центъра на Лос Анджелис.

"Вярвам на преценката ѝ, защото винаги е била добра. Не искам хората да мислят за нея или него, като за злодеи, или че аз съм жертва", добави Брайън Остин Грийн.

След раздялата Меган Фокс остана в Калабасас, а Брайън Остин Грийн се премести в Малибу, пише BTA.