Меган Фокс най-накрая разказа за пластичните операции, които си е правила през годините. Повече от десетилетие звездата от "Трансформърс" озадачава феновете си с постоянно променящия се външен вид, но доскоро мълчеше на фона на честите спекулации.

В популярен подкаст актрисата обаче разкри, че корекциите по тялото й струват общо 30 000 долара и че се "радва, че е успяла да си сложи възможно най-големите гърди, които биха могли да се поберат в тялото й". По нейни думи прибегнала до операцията, защото "всички жени в Холивуд вече си били направили".

По-нататък в разговора тя отхвърли слуховете за други процедури, на които се смяташе, че се е подложила. "Хората дълго време мислиха, че съм си правила липосукция, но не съм. Не бих дала да ми взимат мазнини от тялото. И без друго съм прекалено слаба", сподели Меган. И по ирония на съдбата, макар да призна, че й харесва крайният резултат след пластичните интервенции, Фокс допълни, че се страхува от упокойте. "Но имам повдигнати вежди и ботокс", допълни тя. 

Актрисата неведнъж е споделяла, че има проблеми със самочувствието и поради тази причина се подлага на всичко това.

Вижте снимки на Меган през годините >> 

Меган разкри още, че занапред иска да има и по-голямо дупе, но призна, че в момента това не е възможно.

Припомняме, че неотдавна тя бе обвинена в "ксенофобия", а потребители в социалните мрежи я оприличиха на надуваема кукла. Звездата от "Трансформърс" отговори тогава на критиките, но опровержението й предизвика полемика, тъй като тя гордо заяви, че "в действителност" прилича на "скъпа силиконова секс кукла" от Япония.