Меган Маркъл и принц Хари отвориха вратите на своя живот пред зрителите на Netflix в поредицата за тях двамата, и както се подразбира децата им са най-важната част от него.

Арчи, на 3 годинки и Лилибет на една и половина почти, имат кратки появи в трите епизода до тук.

Единственият път досега когато широката публика видя Лилибет Даяна беше на снимка по случай рождения ѝ ден, който празнуваха в родината на татко ѝ през лятото. Тогава семейството беше на посещение в Обединеното кралство за платинения юбилей на покойната вече Елизабет Втора - 70 години на трона. 

В едно от видеата Меган храни пилетата на семейството в задния им двор в Монтесито, Калифорния, а Лили е привързана към гърдите ѝ с шал за бебета. Вижда се, че Лили носи сива шапка с два помпона, която кралските фенове веднага разпознаха, че е "наследена" от брат ѝ Арчи - той беше със същата шапка на снимка с принц Хари, пусната във вече несъществуващия Инстаграм акаунт @SussexRoyal в навечерието на Нова година през 2019 г. Арчи, тогава на 8 месеца, беше на брега на езеро с принц Хари.

В последния трейлър, чиято премиера е в четвъртък по Netflix, двойката от Калифорния сподели нова семейна снимка с малките си деца, на която всеки носи по едно от тях - Лили е на конче на татко си  Хари, Меган е гушнала Арчи на ръце.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от

Те обясняват още, че напускането на кралския двор, им дава възможност да отглеждат подобаващо децата си в нормални условия.