Тази седмица Меган, херцогинята на Съсекс, се завърна с втория епизод на своя подкаст "Архетипи", този път в разговор с Марая Кери.

Двете жени обсъдиха своята двурасова идентичност.

Кери разказа на Меган за честите премествания като младо момиче и за това, че се е чувствала притисната между черната и бялата част на града.

"Никъде не се вписвах", сподели Кери.

Снимка: Getty Images

Меган се позовава на интервю, което е прочела и в което актрисата Хали Бери отбелязва, че тъй като е с по-тъмен цвят на кожата, я третират като чернокожа жена, а не като човек със смесена раса.

"И мисля, че за нас е много различно, защото сме със светла кожа", каза Меган. "Не те третират като чернокожа жена. Не те третират като бяла жена. Ти си нещо средно."

Меган призна на Кери, че наистина е започнала да бъде третирана като чернокожа жена едва когато е започнала да се среща с принц Хари.

Снимка: АР/БТА

"Винаги съм си мислела, че трябва да е нормално да кажа, че съм смесена", каза Кери. "Като че ли би трябвало да е нормално да казвам това. Но хората искат от теб да избираш."

Разговорът на Меган с Кери е вторият епизод на нейния подкаст в Spotify, който дебютира миналата седмица с интервю със Серена Уилямс. Следващата седмица в епизода ще участва Минди Калинг.

След дебюта си "Архетипи" скочи до първото място в класацията на подкастите на Spotify, изпреварвайки "The Joe Rogan Experience". Излизането му идва две години след като Spotify обяви ексклузивна сделка с Archewell Audio - продуцентска компания, която се занимава с аудио, основана от принц Хари и Меган.