Меган Маркъл призна, че често е била обиждана в онлайн пространството, докато е била бременна.

В края на миналата седмица съпругата на принц Хари присъства на дискусия, която цели да предпази хората от кибертормоза. Участие взеха също Брук Шийлдс и Кейти Курик.

По време на събитието херцогинята на Съсекс отвори темата за присъствието в онлайн пространството и щетите, които биха могли да бъдат нанесени. "По-голямата част от тормоза и злоупотребите, които преживявах в социалните медии, бяха, когато бях бременна с Арчи и с Лили", заяви 42-годишната актриса. "Това е жестоко", коментира още Маркъл, която риторично зададе въпроса: "Защо някой би направил това?"

Припомняме, че Маркъл роди принц Арчи през май 2019 г. Принцеса Лилибет се появи на бял свят две години по-късно, след като херцозите се отказаха от кралските си задължения и се преместиха да живеят в Калифорния.

Впрочем Меган и преди е отваряла тема за кибер тормоза. В интервюто, което даде със съпруга си пред Опра Уинфри през 2021 г. разкри, че е обмисляла да сложи край на живота си.

Иначе в края на седмицата освен че говори открито, че е била тормозена, Маркъл не пропусна и да похвали мъжа си, за това колко "невероятен и отзивчив партньор е". "Имам късмет, че сред привилегиите, които имам в живота си, е страхотен партньор", каза тя. "Хари е толкова добър баща. Той е истинска благословия", заключи херцогинята.