Миналата година се излъчи последният епизод на "Костюмари", в който участваше херцогинята на Съсекс, но героинята ѝ Рейчъл Зейн се появява в трейлъра на последния сезон на сериала. Феновете ѝ побързаха да се зарадват, че тя отново се завръща в телевизионното шоу.

Вижте снимки на Меган >>

Последната изява на Меган в предаването беше в края на 7-ми сезон, който бе на малкия екран през месец април м.г. Тогава героинята ѝ се омъжи за Майк Рос, изигран от актьора Патрик Адамс. В сюжетната линия двамата взимат решението да се преместят в Сиатъл, търсейки своя щастлив край. Това води до напускането на образите им в шоуто.

През юли Адамс ще се върне като гост-звезда в "Костюмари" за неопределен брой епизоди. Дали това означава, че Маркъл ще направи същото?

По-рано тази година създателят на сериала беше попитан дали има вероятност херцогинята отново да вземе участие в адвокатската сага. Отговорът бе, че това е малко вероятно.

"Не се опитваме се да накараме Меган да загърби задълженията си в кралското семейство и да се присъедини отново към нас. Бих се радвал, но възможността е почти нулева", каза той през януари.

Въпреки всичко се говори, че Маркъл ще се появи за 2 минути в един от епизодите, като снимките за сцената са проведени в Обединеното кралство и са ѝ осигурили няколко милиона долара.

9-ят сезон на "Костюмари" ще започне през следващия месец и по голяма вероятност ще бъде последен.

Бившата актриса се омъжи за принц Хари през месец май 2018 година и се премести да живее в Англия. След раждането на сина си Арчи на 6-ти май, първата ѝ публична изява беше на парада в чест на кралица Елизабет II.