Миглена Каканашева-Мегз разкри за първи път пред списание Love style, че има нов мъж до себе си. "Заедно сме съвсем отскоро, не живеем под един покрив и затова не искам да разкривам подробности. Запознахме се в София, където най-малко съм очаквала да го срещна. Мога да кажа, че ме разбира. Той не успя да дойде с мен в Тайланд, защото много работи. Няма да издавам с какво се занимава, тъй като е популярно лице", споделя Каканашева.

Вижте снимки на Мегз в Тайланд >>

Тя му донесла от азиатската страна билки, тигрова мас и екстракт от отрова на скорпион, които, освен че са много лековити, действат като афродизиак.

Мегз признава, че наистина е била в Тайланд в компанията на милионерския наследник Иван Динев. "Писаха, че ми е гадже, което не отговаря на истината. Той е приятел на моя близка и така се озовахме в една компания. Изкарахме си страхотно, въпреки стреса, който им докарах със закъснението си, защото за малко щях да изпусна полета заради цип, който се скъса в последния момент при опита ми да прибера една шапка. Е, успях да хвана самолета в последния момент, въпреки че вече бяха затворили чекинга. Заради това не успяха да ми пуснат багажа и се наложи да го кача с мен в самолета", сподели Миглена.

Там тя се отдаде на рафтинг, като си избра най-екстремното ниво и я спуснали от седем метра във водопада. "Изобщо не ме хвана страх, напротив - беше страшно вълнуващо. Но за мой лош късмет във водата попаднах на отровна риба и получих яркочервен обрив по тялото. Мазах се с лечебна тигрова мас, която си купих от Тайланд. Тя доста ми помогна и вече имам много малко пъпки", казва още дизайнерката.

Наскоро Мегз си направи операция на бюста, като обоснова решението си с това, че напоследък много е отслабнала.