Мелания Тръмп е дала първото си самостоятелно интервю от повече от година.

Вижте Мелания в Африка >>

Интервюто за американската телевизия ABC все още не е излъчено, но от медията пуснаха тийзър, който открехва завесата за въпросите, които са били зададени на първата дама.

От краткия клип става ясно, че Мелания се е съгласила да говори без допълнителни уговорки и условия. 39-годишният телевизионен журналист Том Ламас ѝ казва, че може да получи и някои неудобни въпроси, на което тя кима с усмивка.

Ламас не се притеснява да я попита за брака ѝ, изневярата на съпруга ѝ и мнението ѝ за движението #MeToo.

"Могат ли жените от движението #MeToo да ви нарекат свой привърженик", пита Ламас.

"Вие не сте единствената първа дама, която трябва да се справя в ситуация, в която съпругът ѝ ѝ е изневерил, създаде ли това напрежение в брака ви?", пита щекотливо журналистът.

Тийзърът включва и въпрос за якето, което Мелания носеше по време на посещението си в бежански лагер след изказването на съпруга си, че родители и деца имигранти трябва да бъдат разделяни на границата. На гърба на якето с марка Zara пишеше: "Наистина не ми пука. А на теб?"

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Накрая Ламас пита, кое е най-погрешното схващане, свързано с нея.

Мелания е дала интервюто по време на самостоятелната си визита в Африка. Повече от година г-жа Тръмп не е давала интервю, а повечето ѝ медийни появи бяха рамо до рамо със съпруга ѝ. Миналия юни първата дама сподели, че е много щастлива две седмици, след като със сина ѝ Барън се бяха преместили в Белия дом.