Първата дама на САЩ Мелания Тръмп заяви, че има "много по-важни неща, върху които да се съсредоточи, от предполагаемите изневери на съпруга ѝ Доналд Тръмп.

Вижте снимки на Мелания и Доналд >>

"Това не ме притеснява и не е нещо, върху което се фокусирам. Аз съм майка и първа дама, имам много по-важни неща, за които да мисля и да правя. Знам, че хората спекулират и че медиите обичат да спекулират за нашия брак", каза откровено първата дама в интервю пред телевизия ABC.

което се фокусирам. Аз съм майка и първа дама, имам много по-важни неща, за които да мисля и да правя. Знам, че хората спекулират и че медиите обичат да спекулират за нашия брак", каза откровено първата дама в интервю пред телевизия ABC.

Попитана, дали е била наранена от обвиненията, след кратка пауза Мелания отговори:

"Не винаги е приятно, разбира се, но аз знам кое е правилно и кое е грешно, и кое е вярно и кое не."

Том Ламас от ABC не пропусна да попита първата дама за брака ѝ, като зададе въпрос, дали двойката все още има хубав брак и дали тя обича съпруга си.

"Да, добре сме", отговори Мелания.

Това, с което медиите спекулират, са клюки. Това не винаги са коректните обстоятелства, добавя първата дама.

Госпожа Тръмп избягва да обръща внимание на обвиненията за изневяра и твърденията, че бракът ѝ с президента е основан на ненавист и страх.

По-рано тази година The Wall Street Journal съобщи, че бившият личен адвокат на Доналд Тръмп - Майкъл Коен, е платил 130 000 долара на порно звездата Сторми Даниелс преди изборите през 2016 г. като част от споразумение, за да не бъде осветлена връзка на Тръмп с актрисата. По-късно Даниелс рискува и наруши споразумението, като разкри подробности за предполагаемата афера от 2006 г.

Бившият модел на Playboy Карън МакДугъл също излезе с твърдения, че преди 10 години е имала връзка с Доналд Тръмп.

Президентът на САЩ отрече да имал връзки с двете жени, които се твърди, че са се случили по време на брака му с Мелания. Двамата са женени от 13 години.

Прею юни сегашният адвокат на Тръмп - Руди Джулиани, каза, че Мелания не вярва на отправените обвинения, отправени към съпруга ѝ.

Пред ABC Мелания каза, че никога не е говорила с Джулиани, а на въпрос защо той е говорил от нейно име, тя отговори:

"Не знам, трябва да попитате него."