Актрисата Мелиса Маккарти е лице на тазгодишния брой "Красивите" на сп. Пийпъл", съобщи Асошиейтед прес.

Звездата от филма "Шаферки" каза, че за нея това е "като да казва нещо наистина прекрасно на по-младото си аз, на 20-годишното си аз, а може би и на други хора."

Сп. "Пийпъл" разкри избора си преди излизането на броя в продажба в петък.

Мелиса Маккарти, която е на 52 години, разказва за списанието как е израснала във ферма в провинциален Илинойс и как е преминала през пънк фаза, с прическа мохоук и синя коса, когато е била в гимназията.

"Харесваше ми, защото, когато вървях по улицата така, за първи път хора ми се подиграваха или да ми казваха наистина неприятни неща, дори и възрастни", казва тя. "Просто продължавах да си мисля: "Не ме познаваш, не съм ти направил нищо". Беше наистина голямо откритие, че хората просто съдят наляво и надясно."

Маккарти казва, че едва на 30 години, когато среща съпруга си Бен Фалконе, с когото заедно продуцират, започва да се чувства комфортно със себе си. Двойката, която има две дъщери тийнейджърки, е женена от 2005 г.

Актрисата добавя, че иска и другите да открият подобно спокойствие.

"Когато някой е истинското си аз и това не наранява никого в света... Най-простото правило е просто да бъдеш добър", казва тя.

Маккарти играе ролята на морската вещица Урсула в "Малката русалка" на "Дисни". Филмът ще излезе на екран през май.