Райли Киоу, първородната дъщеря на Лиза Мари Пресли е станала майка за първи път миналата година, но това е пазено в тайна досега, съобщи "People". Тя е дарила живот на момиченце, което е първото внуче за Лиза Мари Пресли.

Райли с майка си Лиза Мари

Снимка: Getty Images

По време на възпоменателна служба за Лиза Мари Пресли в Грейсланд в Мемфис, Тенеси, в неделя сутринта, съпругът на актрисата Райли - Бен Смит-Петерсън, разкри, че двамата са родители на дъщеря. Той произнесе прощална реч от името на жена си, вместо нея, докато тя седеше на първия ред.

Бен Петерсен

Снимка: Getty Images

"Надявам се, че мога да обичам дъщеря си така, както ти ме обичаше, както ти обичаше брат ми и сестрите ми. Благодаря ти, че ми даде сила, сърце, съпричастност, смелост, чувство за хумор, обноски, нрав, моята дивост, моята упоритост. Аз съм продукт на твоето сърце, сестрите ми са продукт на твоето сърце, брат ми е продукт на твоето сърце", каза Смит-Петерсен за своята тъща, четейки думите на съпругата си.

Лиза с майка си Присила и дъщерите си Райли, Харпър и Финли на премиерата на филма "Елвис"

Снимка: Getty Images

Смит-Петерсен, който се омъжи за 33-годишната Киоу преди осем години, не даде повече подробности за благата вест, включително кога се е родила дъщеря им или нейното име. Представител на Киоу потвърди пред "People", че Райли и Бен са станали родители през 2022 г.

Киоу, която е дъщеря на покойната Лиза Мари Пресли и музиканта Дани Киоу, се запознава със Смит-Петерсен по време на снимките на "Лудия Макс: Пътят на яростта" през 2012 г. Двамата започнаха да се срещат едва година по-късно, докато правеха повторни снимки в Австралия.

Райли и Бен

Снимка: Getty Images

"Съпругът ми е толкова добър човек", каза тя за "Vogue" Австралия през 2022 г. "Той е спокоен и верен, силен и чувствителен. Той е най-добрият ми приятел".

Романсът на Киоу с австралийския каскадьор се развива бързо и двамата обявиха годежа си през 2014 г. Смит-Петерсен сподели снимка във Facebook на Киоу, носеща диамантен пръстен по това време, и написа: "Така се случи".

Семейството, приятелите и почитателите на Лиза Мари Пресли се събраха в името "Грейсланд" в Мемфис, щата Тенеси, за да отдадат почит на покойната дъщеря на Елвис Пресли, съобщи и БТА.

Снимка: БТА

"Сърцето ни е разбито, Лиза, всички те обичаме", каза майка ѝ, Присила Пресли, по време на траурната служба, състояла се на моравата пред "Грейсланд".

Присила

Снимка: БТА

"Лиза Мари Пресли беше икона, модел за подражание и супергерой за много хора по целия свят".

Аланис Морисет

Снимка: БТА

Певицата Аланис Морисет, Били Корган от "Смашинг пъмпкинс" и Аксел Роуз от "Гънс ен роузис" се включиха в церемонията. Корган изпълни акустично "To Sheila", а Морисет изпя песента "Rest" в съпровод на пиано. Аксел Роуз произнесе кратко слово, преди да изсвири на пиано "November Rain".

Аксел Роуз изпълнява "November Rain"

Снимка: БТА

Два дни преди смъртта си, дъщерята на Краля на рока, присъства заедно с майка си на церемонията за връчването на наградите "Златен глобус" в Бевърли хилс. На нея актьорът Остин Бътлър, който се превъплъти в образа на Елвис Пресли във филма "Елвис" на режисьора Баз Лурман, получи приза за най-добър актьор. Той отдаде почит към двете жени - Лиза и Присила в речта си, приeмайки наградата.

Ето и видео от възпоминателната служба за Лиза Мари.

Лиза Мари Пресли почина на 12 януари, след като беше откарана по спешност в болница в Лос Анджелис заради сърдечен арест. Тя беше на 54 години.

Освен на Райли, тя е майка и на близначките Финли и Харпър Локууд. Синът на Лиза Мари, Бенджамин, брат на Райли, се самоуби на 27 години през 2020 г.

Снимка: Getty Images