След февруарските клюки, че Григор Димитров е скъсал с дългогодишната си приятелка Никол Шерцингер, разпространени от британския "Сън", българските жълти медии също започнаха спекулации.

Вижте пътешествието на Михаела в Йордания >>

Тази седмица няколко издания публикуваха информация, че поп звездата ни Михаела Филева има връзка с топ тенисиста от два месеца, но двамата пазели това в строга тайна. Певицата обаче реши да сложи край на спекулациите с нейното име и публикува официално изявление в социалните мрежи:

"Тъй като през последните няколко дни телефонът ми не спира да звъни, се чувствам длъжна да споделя официалната си позиция по темата. Като българка съм горда с успехите на тенисиста Григор Димитров. И това е всичко, което мога да кажа за него, тъй като не го познавам лично. Всичко, което четете по въпроса в "медиите", ако въобще могат да се нарекат така сайтове и издания, които не проверяват информацията, а напротив - разпространяват слухове, не е истина."

Предишното популярно гадже на певицата беше хип-хоп изпълнителят Pavell. Двамата прекратиха връзката си без особен медиен шум, като не са коментирали подробности около раздялата.

Forum Film Bulgaria