Изпълнителката на едни от най-актуалните съвременни хитове през последните години Михаела Филева ще ги представи на живо с бандата си на 5 август (четвъртък) в Кино "Кабана". Песните "Адженда", "100 на 100", " И аз съм тук", "Латино Сеньорита", "Опасно близки", "ИН и ЯН", "Приливи и отливи" са само част от сетлиста, който тя ще изпълни в лятната вечер в сърцето на София.

В средата на май тази година Михаела представи своя трети албум "ИН и ЯН", с който добавя още силни тракове в сценичния си репертоар. Талантливата певица и продуцентите ѝ от "Монтe Мюзик" вярват, че българската публика заслужава да е зрител на концертни изяви на родни изпълнители с музика, създадена специално за нея. През последните няколко години брюнетката е изключително продуктивна като автор на голяма част от песните си, което е нейният начин да общува и да споделя с феновете си.

Вижте снимки на Михаела >>

На 5-ти август гостите на Кино "Кабана" ще слушат Михаела заедно с музикантите Васил Крумов - китари, Краси Тодоров - клавишни, Сашо Обретенов - бас китари и Васил Вутев - барабани. Пропуски за събитието могат да се закупят в мрежата на Еventim, ограничено количество ще е налично и на място.

Купи билетСамо преди месец Михаела и Графа представиха дуетната песен "Адженда", която мигновено се превърна в един от най-въртените летни хитове в българския ефир. Междувременно топ изпълнителката продължава турнето си "ИН и ЯН" с Маестро Максим Ешкенази, а веднага след концерта в Кино Кабана отлита за Варна, където ще изнесе концерт на една от най-големите клубни сцени в града (6 август, клуб Ментол).

Снимка: Монте Мюзик