На 6 юли успешният тандем Михаела Филева и Максим Ешкенази представя за първи път продукцията "ИН и ЯН", носеща името на новия албум на певицата. Премиерата е на сцената на Летен театър Варна, акомпанира оркестъра на Варненска опера. Веднага след това Михаела и Максим се отправят към Пловдив, където "ИН и ЯН" ще се проведе в Античния театър на 10 юли с участието на оркестъра на Опера Пловдив.

Следват концерти в Бургас, Монтана, София, Добрич и Велико Търново. От екипът на Монте Мюзик обещават съвсем скоро да обявят подробности за предстоящите концертни дати и места.

Вижте снимки на Михаела >>

В подготовката на концертите значимо участие взема талантливия български композитор и аранжор на класическа музика Румен Бояджиев-син. Той стои зад адаптацията на песните на Михаела във версии с акомпанимент на симфоничен оркестър. Ролята на маестро Максим Ешкенази е да води оркестъра в това невероятно музикално приключение, да запознава публиката с тънкостите на класическите инструменти и богатството на звука им.

Обичаните от всички песни на Михаела Филева "Латино сеньорита", "Опасно близки", "100 на 100", "Приливи и отливи", "Инкогнито", актуалната "ИН и ЯН", авторската балада "Опора" и още ще прозвучат в своите нови версии, изработени специално за турнето "ИН и ЯН".

Купи билет

В програмата са включени популярни класически произведения и филмова музика, което е част от цялостната концепция на партньорството между Михаела Филева и Максим Ешкенази. Двамата артисти достигат до широка аудитория, а целта им е да докажат, че музиката не признава граници и приемствеността между различните жанрове само я обогатява и носи наслада на публиката.

Снимка: PR