Михалис Хаджиянис няма търпение да посети и Пловдив на 8 юли. Специално за верните си фенове той вече подготвя дълъг списък с най-обичаните от публиката парчета. След дълга пауза и многократно разпродадени зала 1 на НДК и Античен театър, сега прочутият гръцки изпълнител идва за концерт в Античен театър - 8 юли. Билетите са на привършване.

Авторът на емблематичната балада "De Fevgo", с хитове като "Moiazoume" и "Horevo" помни топлото посрещане и енергията на българската публика от предишните си гостувания.

"И досега разказвам на приятели, че в България се чувствам като у дома си. Нямам търпение отново да посетя Пловдив - толкова красив град, с особен дух, а това, че всичко ще се случва на открито в този театър, на фона на залязващото слънце и изгряващата луна, прави мястото уникално", казва той.

Още при първото си гостуване в България Михалис разбира, че българите обожават песента "De Fevgo". "Бях изненадат от начина, по който всички пяха, пляскаха и се радваха на тази песен. Не можех да повярвам какъв голям хит е в България. Тя е една от любимите ми песни и е хубаво за зная, че хората извън Гърция я оценяват", споделя той. А самата "De Fevgo" е свързана с любовната история на негов приятел.

Авторът на хитове с милиони гледания в Youtube и фенове по целия свят признава, че в началото майка му оказва влияние върху неговия избор. "Тръгнах на уроци по музика, когато бях 11-годишен. Истината е, че майка ми ме понатисна да ходя. Аз не исках. Но с времето осъзнах, че музиката е нещо, което ми е интересно, интригува ме и исках да се занимавам по-сериозно", казва той. "Китарата ми е особено любим инструмент. С нея първо започнах като музикант, след това започнах да пея", споделя Михалис. 

Източник: BG Sound Stage

Първият успех на Михалис идва през 1998 г., когато изпълнява саундтрака на сериал по гръцка телевизия, а през 2000г. издава и първия си албум. До днес е изнесъл стотици концерти в Гърция, родния си Кипър, цяла Европа, от Северна Америка до Австралия. Продажбите на албумите му надхвърлят 30 млн. копия.

Източник: BG Sound Stage

Купи билетКонцертът на гръцката суперзвезда е на 8 юли, Античен театър, Пловдив. Билетите се продават в мрежата на Ивентим.