Още един повод за празнуване се очаква да се случи в семейството на Христо Стоичков.

След като преди няколко месеца стана ясно, че дъщеря му Христина е бременна с първото си дете, по всичко личи, че скоро Камата ще стане свидетел и на сватбата на другата си щерка - Михаела.

За това загатна самата Мика, която публикува пост в социалните мрежи, в който споделя, че остават няколко дни до момента, в който ще започне новия й живот с човека, с когото иска да бъде завинаги.

"Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъкът от живота ти да започне най-скоро! 19 дни", написа Мика към публикуван кадър, на който е легнала заедно с половинката си Мартин.

Връзката на Стоичкова и любимият й не е тайна за никого, тъй като двамата не я крият и използват социалните мрежи, за да споделят с последователите си кадри от местата, които посещават и емоциите, които изпитват един към друг.

View this post on Instagram

A post shared by Michaela Stoitchkova (@mstoitchkov)

Според последните слухове, които обикалят медийното пространство, желанието за сватба на Мика и Мартин се дължало на факта, че тя също като сестра си е бременна.

Както е известно, Михаела вече има едно дете - дъщеря й Мия, която е плод на любовта й с бившата й половинка Айкут, с когото също имаха брак. Бъдещият им наследник ще е втори и за любимият й Мартин, който има син Крис.