Мила Кунис и Аштън Къчър продължават да помагат на украинци в нужда, пострадали от руската инвазия.

"Щастливи сме, че постигнахме целта си", каза 38-годишната актриса, която е родена в Украйна, във видео в Инстаграм, споделено в четвъртък. Тя и 44-годишният ѝ съпруг добавиха, че над 65 000 души са им помогнали да съберат повече от 30 милиона долара средства за Украйна, съобщи "People".

"Преизпълнени сме с благодарност за подкрепата. И макар това да е далеч от решаването на проблема, нашите общи усилия ще осигурят по-плавно приспособяване за толкова много хора, които ще живеят в несигурно бъдеще". 

"Нашата работа не приключва тук. Ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че тази кампания помага максимално на нуждаещите се", допълва Къчър.

Звездата двойка казва, че ще се отнася към всеки долар, сякаш е дарен от техния джоб - с уважение и почит към труда, който е вложен за спечелването му, с любовта, чрез която е даден за доброто на другите.

Кунис повторно благодари за подкрепата и призова последователите им да даряват за подобни каузи, като добави: "Моля, не спирайте. Това е само началото на едно много, много, много дълго пътуване", каза тя.

Тя и Къчър казаха още, че средствата вече са дадени и ще продължат да се доставят на Flexport.org и Airbnb.org, за да могат да действат веднага. "Flexport.org организира доставки на хуманитарни помощи за бежанците в Полша, Румъния, Унгария, Словакия и Молдова. Airbnb.org предоставя безплатно, краткосрочно жилище на бежанци, бягащи от Украйна", казаха още двамата.