Турските актьори са си спечелили фенове от цял свят, включително и от Близкия изток. Звездите получават предложения за милиони от богаташи, само за да се запознаят или да вечерят с тях, съобщиха турски медии, цитирани от БТА.

Невинаги обаче щедрите финансови предложения успяват да изкушат актьорите. Например, синеокия красавец Къванч Татлъту е отказал да приеме апетитната сума от 12 млн. турски лири, която се равнява на близо 350 000 евро, както и частен самолет, с който да бъде откаран. Те са му били предложени, за да участва в откриването на нов магазин в Кувейт. Офертата е била отхвърлена с мотив, че не се вписва в кариерата на актьора, пише турският сайт Т24.

Сериалите с участието на Татлъту, последният от които "Семейство", са добре познати в целия Близък изток и се радват на милиони почитатели. А у нас, той е познат най-вече с ролите си в телевизионни поредици като "Забраненият плод", "Перла", "Двама завинаги", "Север Юг".

Джан Яман е друг турски актьор, чиято слава е достигнала далеч зад пределите на Турция. Той също е отхвърлил цяло състояние, предложено му от семейство в Дубай, само за да се запознаят, съобщи в. "Акшам".

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

В замяна на вечеря с турската звезда, от сериали като "Любов на инат", "Свободен дух" и "Господин Грешен", дубайското семейство предложило да му плати главозамайващата сума от един милион евро, но той дори не се поколебал да откаже.

За разлика от тях двамата обаче Бурак Йозчивит не отхвърля предложенията, които получава от Близкия изток. Той доста често пътува до тези страни за откриване на обекти и различни приеми, посочва Т24.

По време на едно от пътуванията му, той вечеря с 80 богати дами в Кувейт, сред които съпруги на шейхове. Собствената съпруга на актьора - актрисата Фахрийе Евджен, обаче не присъства на приема.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Бурак Йозчивит е добре познат и у нас с ролите си в популярни турски сериали като "Черна любов" и "Великолепният век". А съпругата му, с която се запознава на снимачната площадка на "Чучулигата", е известна с ролята си на Неджля в "Листопад", както и с превъплъщенията си в други телевизионни продукции. Сред тях са "С Русия в сърцето", "Ти си моят дом" и други.