ТВ звездата Алиса Милано организира онлайн кампанията за набиране на средства, като поиска 10 000 долара, които да се похарчат за пътуването на бейзболния отбор на 12-годишния й син. Интересното е, че тя е стартирала кампанията, представяйки се с фамилията на съпруга си - Алиса Буглиари.

След като постигна целта и събра огромната сума, актрисата реши да сподели успеха си и със своите 3,4 милиона последователи в социалната мрежа "X".

Това обаче не се оказа най-брилянтната й идея, тъй като публикацията й беше посрещната с множество подигравки и гневни критики от страна на потребителите.

Те буквално наводниха публикацията й с мемета, включително един, в който се казва, че актрисата явно се "определя като бедна", когато дойде време да плаща сметките.

След като получи обратната негативна реакция, Алиса Милано побърза да се защити, заявявайки, че сама е платила "униформите за целия отбор и треньорите", както и че е организирала партита за рождени дни и е спонсорирала "всяко дете, което не може да си позволи месечни такси".

"Децата също сами набират средства - мият коли, организират филмови вечери и много други забавни неща! Благодарим на всички, които допринесоха за кампанията! Вие направихте нещата по-лесни за тези момчета и техните семейства", написа Милано.

Актрисата е омъжена за известния холивудски агент Дейвид Буглиари, който е бил един от шефовете в най-голямата агенция за таланти "САА", съръководейки отдела за филми.

Милано и Буглиари се ожениха през 2009 г., като освен 12-годишния си син Майло, те са родители и на деветгодишната си дъщеря Елизабела.