Журналистката Мира Добрева е в медикаментозна кома след операция в спешната болница "Пирогов". Това съобщава във Facebook страницата на Добрева дъщеря ѝ Лора Добрева.

Тя споделя, че майка ѝ е изпаднала в трудна житейска ситуация, която е наложила намесата на медиците от лечебното заведение, но не посочва конкретна причина за влошаването на състоянието на журналистката.

"Мили зрители на последователите на моята майка, пише Ви Лори, нейната дъщеря. Без да искам да Ви притеснявам, се налага да Ви съобщя, че тя изпадна в трудна житейска ситуация, която наложи спешна операция и поставянето ѝ в медикаментозна кома", пише Лора Добрева.

И обяснява, че майка ѝ винаги е вярвала, че българските лекари са най-добрите, затова е сигурна, че и този път е така - "мама се намира в "Пирогов" - при най-добрите специалисти в света".

"Нека с добра мисъл или дума заедно да дадем подкрепа на лекарите и сестрите от Спешния институт и да Ви помоля, също като нея, да вярвате, че доброто винаги побеждава", пише на финала на поста Лора Добрева. 

Десетки са коментарите под публикацията, в които почитатели и приятели на Мира Добрева, споделят, че журналистката е силна, ще се възстанови, и изпращат много пожелания за скорошно оздравяване.