В хитовия сериал "Сексът и градът" Синтия Никсън е адвокатката Миранда Хобс, която се бори с кариерата и живота си на самотна майка в Ню Йорк. В истинския живот актрисата има 3 деца.

Вижте кадъра >>

Най- големият ѝ син е 22-годишният Самюел, за когото тя сама обяви, че е трансджендър и се подвизава под името Саманта. Вторият ѝ син е на 16 години и се казва Чарлз. Бащата на двете момчета е фотографът Дани Моузес, с когото Синтия имаше връзка от 1988 до 2003 г.

Кой е бащата на най-малкия ѝ син

През 2011 година Синтия стана майка на трети син. Когато Макс се появи на бял свят актрисата вече имаше 7-годишна връзка с 52-годишната активистката Кристин Маринони. Досега двойката никога не бе коментирала кой е бащата на Макс. Очевидно Никсън вече е готова да разбули тайната.

Тя публикува снимка в Инстаграм, на която се дизайнерът на кюстюми и добър приятел на Синтия - Майкъл Гроулър, работи върху хелоуинския костюм на Макс. Към кадъра Никсън написа:

"Когато искаш да си Пениуайз за Хелоуин, а баща ти е дизайнер на костюми."

Кой е Майкъл Гроулър

Синтия и Майкълл се познават от около 10 години. Двамата са работили заедно в "Сексът и градът". Гроулър е омъжен за актьора Уилям Боуърс.

През 2018 година Никсън сподели снимка с всички, споменати по-горе, като написа:

"За всички невероятни бащи в живота на нашите деца: Честит ден на бащата!"