Един от най-обичаните български изпълнители - Миро отново подава ръка на млад колега. Харизматичният певец и човек, с неповторим глас, се среща с младата певица ALMA за първи път в чисто ново парче, озаглавено "Повече". Двамата изненадват с дебютен общ проект със заряд на голям хит.

"Има песни, които още от първо слушане се наместват трайно в съзнанието и сърцето ми. Така се случи и с "Повече". Автор на музиката е моят дългогодишен приятел Крум Георгиев, който е и съавтор на едно от най-успешните ми парчета - "Губя контрол". Когато той сподели с мен мелодията на "Повече", знаех, че трябва да напиша текст към нея. Кадифеният и фантастично меланхоличен глас на ALMA беше всичко онова, от което песента имаше нужда, за да зазвучи толкова красиво", споделя Миро. 

По създаването на парчето работи екип от доказали се професионалисти, а именно Крум Георгиев (музика, текст, аранжимент), Миро (текст), Иван Иванов (аранжимент) и румънският продуцентски тийм - Mattman Crew, който добавя финалните щрихи в аудиото с безупречен микс и мастър.

Може да чуете "Повече" в радио ефира и във всички аудио стрийминг платформи - Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music и др. До дни ще се състои и премиерата на официалното видео към песента.