В сряда Марина Войкова, българката спечелила титлата за най-красива жена в родината ни през 2015 година, роди момиче. Радостната вест обяви самата тя, използвайки социалната мрежа, където написа:

"Добре дошла, нашата малка звезда", гласи посланието към кадър, разкриващ розова бебешка дрешка.

Вижте снимки >>

Като история в официалната си Инстаграм страница щастливата майка сподели кракто видео с бебето си, на което прикрива личицето му с ръка. 

Това е първо дете за нея и съпруга ѝ Давид Бонев, които официално са семейство от тази година. Двойката си каза "Да" на сватбена церемония в тесен кръг, която се проведе през февруари в София, навръх деня на влюбените - Свети Валентин.

Няколко месеца по-рано - през октомври 2018 г., Бонев ѝ направи романтично предложение за брак, точно като по филмите. Тогава те бяха на почивка в екзотичния остров Пукет, Тайланд, където той я изненада на плажа с огнен надпис на английски: "Ще се омъжиш ли за мен?".

Снимка: Instagram

За факта, че ще стават родители, се заговори за първи път в края на юни т.г., докато бяха на ваканция в гръцкия курорт Порто Карас. Снимките, които споделиха от престоя си, разкриха закръгленото коремче на брюнетката. По това време те не потвърдиха информацията, че очакват дете, но техни близки разкриха, че Марина иска да стане майка.

През септември всички съмнения за бременността се потвърдиха, когато миската сподели кадър, на който позира с широка раирана рокля в бяло и черно до фонтан, като обгръща нежно с ръце наедрялото си коремче.