Тази събота студиото на предаването по bTV "Животът по действителен случай" ще се превърне в моден подиум от най-висша класа.

По него ще дефилира момичето, родено в Израел, израснало в Сърбия и станало известно във Варна - "Мис България 2023" Елизабет Кравец. Красавицата гостува на водещата Александра Сърчаджиева за един до болка откровен разговор.

18-годишната красавица ще разкаже за своето семейство и нетипичното детство, което е имала. Къде се крие любовта, има ли нещо по-зареждащо от танците и каква е цената на славата, ще научим от най-естествената хубавица, която сме виждали напоследък.

В рубриката "Моето ново Аз" зрителите на bTV ще проследят вледеняващата история на Людмила. Тя е само на 20 години, когато се омъжва по любов, а малко по-късно се ражда и обичният ѝ син.

Елизабет Кравец в откровена изповед пред Александра Сърчаджиева

Снимка: bTV

За жалост, детето страда от мускулна дистрофия - тежко генетично увреждане, което превръща живота на семейството в кошмар. Години наред момчето се бори със заболяването, а майка му напуска работа, за да бъде неотлъчно до него. Людмила загърбва социалния си живот и не прави нищо друго, освен да бъде денонощно до детето си. Един ден обаче тя остава сама... Днес, шест години по-късно, Людмила събира сили, за да се върне към живота, и се обръща за помощ към екипа от специалисти в клиниката. А те, както знаем, наистина са способни на чудеса...

Людмила в рубриката "Моето ново Аз"

Снимка: bTV

В класацията "Топ 10" тази седмица ще се броят магистърски титли, тъй като Филип Буков е събрал на куп десетте най-ученолюбиви родни звезди.

Какви дипломи лежат в чекмеджетата на известни певци, артисти и инфлуенсъри, не пропускайте да разберете на 21 октомври, от 17:00 ч., по bTV!